Taloushallinnon lait -palvelu

Taloushallinnon lait -verkkopalvelu tarjoaa taloushallinnon asiantuntijoille työssä tarvittavan säädöstiedon, viranomaisohjeet, oikeuskäytännön, uutiset sekä huippuasiantuntijoiden tarjoileman tulkintatiedon – kaikki yhdestä palvelusta

Verkkopalvelut
Määrä

Laskutusjakso 12 kk

Taloushallinnon ammattilaisten lakitietopalvelu

Aina ajantasainen palvelu pitää sinut ajan tasalla oman alasi sääntelystä ja sen muutoksista. Palvelun avulla varaudut ajoissa tuleviin säädösmuutoksiin. Oikeuden päätöksistä näet, miten merkittäviä kysymyksiä on ratkaistu ja millaisia tapauksia on käsitelty.

Mitä Taloushallinnon lait -palvelu sisältää?

Lainsäädäntö: Kaikki keskeinen taloushallinnon ammattilaisten tarvitsema lainsäädäntö esitöineen aina ajantasaisena. Palvelu sisältää taloushallinnossa tarvittavat lakitiedon sisällöt verotuksen, kirjanpidon, tilintarkastuksen, yhtiöoikeuden, työoikeuden, rekisterien, korkojen, takauksen, määräaikojen, maksukyvyttömyyden, yrityssaneerauksen ja rikosoikeuden aihepiireistä.

Säädösseuranta: Näet palvelusta aina lainsäädännön uusimmat muutokset.

Oikeuskäytäntö: Palvelusta löydät viranomaisohjeet ja oikeuskäytännön helposti käytettävässä muodossa. Palveluun sisältyvät korkeimman oikeuden, korkeimman hallinto-oikeuden ja keskusverolautakunnan ratkaisukäytäntö, syventävät vero-ohjeet ja kirjanpitolautakunnan yleisohjeet ja ratkaisut.

Uutiset: Kirjanpitoa, verotusta, yhtiöoikeutta ja tilintarkastusta käsittelevät uutiset sekä hallituksen esitykset auttavat seuraamaan lainsäädännön muutoksia.

Käytännönläheiset artikkelit: Palveluun on koottu alan asiantuntijoiden kirjoittamia säädösten sisältöä avaavia ajankohtaisia artikkeleita.

Oikeustapauskommentit: Runsaasti alan asiantuntijoiden laatimia vero- ja yhtiöoikeudellisia oikeustapauskommentteja.

Kirjanpitolaki käytännössä -digikirja: Leena Rekola-Niemisen suosittu ja käytännönläheinen teos kuuluu palvelun hintaan.

Viikon kysymys: Palvelussa julkaistaan säännöllisesti taloushallinnon ja verotuksen arvostettujen asiantuntijoiden vastauksia alan ajankohtaisiin kysymyksiin.

Asiantuntijat

Taloushallinnon lait -verkkopalvelu on tuotettu yhteistyössä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Leena Rekola-Nieminen, Kari Alhola ja Kalle Kyläkallio kirjoittavat palveluun säännöllisesti käytännönläheisiä artikkeleita taloushallinnon asiantuntijoille ajankohtaisista aiheista. He vastaavat palvelun kysymyspalstalla myös käyttäjiä askarruttaviin kysymyksiin.

KTM Kari Alholalla on laaja ja monipuolinen kokemus taloushallinnon tehtävistä, taloushallinnon ja johtamisen konsultoinnista ja koulutuksesta sekä veroasiantuntijatehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Kari toimii talouden hallinnan konsulttina sekä veroasiantuntijana lukuisille yrityksille ja yhteisöille. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja ja artikkeleita kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen alueelta.

Asianajaja, varatuomari Kalle Kyläkallio on koko asianajouransa työskennellyt yhtiöoikeuden parissa. Kalle on erikoistunut osake- ja asunto-osakeyhtiöitä koskeviin kysymyksiin ja on tunnettu yhtiöoikeudellisen ammattikirjallisuuden kirjoittajana ja kouluttajana. Kalle muun muassa opettaa yritysjuridiikkaa Aalto yliopiston kauppakorkeakoulussa. Kallen asiakkaiden toimeksiannot koskevat osake- ja asunto-osakeyhtiölain soveltamiseen liittyviä kysymyksiä esimerkkeinä yhtiökokoukset, hallituksen kokoukset, yhtiöjärjestykset, osakeannit, osakkeiden lunastustilanteet. Hän hoitaa myös välimiestehtäviä. Kalle Kyläkallio on yksi Osakeyhtiö I-II -teoksen kirjoittajista.

Ekonomi, KLT Leena Rekola-Nieminen on kokenut pitkän linjan taloushallinnon ammattilainen, joka on kirjoittanut teoksia mm. kirjanpidon lainsäädännöstä ja tilinpäätöksen rakentamisesta. Hän on myös kouluttanut taloushallinnon asiantuntijoita näistä aihepiireistä 90-luvulta alkaen. Leena on Kirjanpitolautakunnan jäsen ja toimii Taloushallintoliiton kirjanpidon asiantuntijana ja on liiton entinen puheenjohtaja. Hän on kirjoittanut mm. suositun Kirjanpitolaki käytännössä -teoksen.

Tuotetyyppi

Verkkopalvelut

Laskutusjakso kk

12

Julkaisupäivämäärä

15.3.2017

Määrä

Laskutusjakso 12 kk